logo

Påminnelse: Studietur til Gøteborg og Jönköping, 23.-26. oktober

Vi minner om at fristen for påmelding til årets studietur for kollektivforums medlemmer nærmer seg raskt!

Tema for turen er Västtrafik og Västsvenska paketet (bildet), Elektriske bussløsninger (besøk hos Volvo) og Superbussløsninger og bussprioritering i rundkjøring.

Årets studietur går til Gøteborg og Jönköping, 23.-26. oktober. Tema for dagene er ‘Västtrafik og Västsvenska paketet’, ‘Elektriske bussløsninger m/besøk hos Volvo’ og ‘Superbussløsninger og bussprioritering i rundkjøring’. Mer info om hver av dagene finner dere i programmet.

Vi skal bo på Clarion Hotel Post sentralt i Gøteborg under hele oppholdet. Som vanlig er hotell, all transport og alle måltider inkludert i prisen. Ettersom vi har booket én buss for hele turen, vil det denne gangen dessverre ikke være anledning til å få avslag i prisen ved selvbestilt reise. Prisen for turen er NOK 16 000 per person. Husk å gi beskjed om eventuelle matallergier eller annet vi må ta hensyn til i påmeldingen.

Her finner du  program og informasjon. Turen er forbeholdt medlemmer av Kollektivforum.

Påmelding sendes til egs@toi.no, senest torsdag 15. september.

Ta gjerne kontakt med undertegnede eller Eva-Gurine Skartland (egs@toi.no) hvis dere har spørsmål!

Med vennlig hilsen

Kjersti Visnes Øksenholt
Forsker,  Avdeling for Mobilitet og Organisering, Transportøkonomisk institutt

Tel: +47 99357013 e-post: kvo@toi.no

cid:image001.jpg@01D1162C.11F44BD0

Om kollektivforum

 

Kollektivforum er en møteplass for bedrifter og organisasjoner som driver med kollektivtransport. Transportøkonomisk institutt (TØI) er forumets sekretariat.  Kontakt oss gjerne!

Besøks- og postadresse: Transportøkonomisk institutt, Gaustadalléen 21, 0349 Oslo   -  Tlf. 22 57 38 00, Faks. 22 60 92 00
E-post: toi@toi.no  -  Kart  -   Ansvarlig redaktør: Harald Aas